Design

Wat zijn de kosten, prijzen of tarieven van stockfoto's?

Voor het gebruik van foto’s van derden dient u in het algemeen vaak een bepaalde royalty te vergoeden, de hoogte van een dergelijk vergoeding is afhankelijk van de geleverde kwaliteit van de foto's, de frequentie van het gebruik van de foto (eenmalig of onbeperkt), de wijze van publicatie en/of als er sprake is van exclusief gebruik. Vaak zijn de kosten circa 5 a 10 euro per foto. Of bespaar nu 20% op 12 iStock credits.

Lees meer ›

Foto's kopen voor commercieel gebruik?

Beeldbank foto’s aanschaffen? Online wordt vaak gebruik gemaakt van ondersteunende foto’s of video’s bij website teksten, deze vindt u in een beeldbank. Bij een beeldbank kan op een eenvoudige manier foto’s worden gedownload, nadat deze zijn aangeschaft.

Lees meer ›

Online Specialist in Design

Webinnovatie, uw Partner in Design. Wij creëren waarde voor onze klanten met het samensmelten van marketing, creativiteit, ervaring en technologie. Webinnovatie heeft alles in huis hebben om iedere uitdaging aan te gaan en om deze op de juiste wijze over te brengen naar uw publiek.

Webinnovatie & Design inzetten voor uw succes?

Wilt u meer weten over Design en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact op met Feddo van der Molen, specialist in Design.