Welke categorien zijn het beste voor Bol?

Het is essentieel om de juiste productgroep te selecteren voor je artikelen om de juiste productspecificaties in te vullen en online weer te geven. Dit draagt niet alleen bij aan de vindbaarheid van je producten, maar ook aan een betere positionering in de winkel en het koppelen van relevante zoekwoorden. Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Welke productcategorieën voor affiliate marketing?

Daarnaast vergemakkelijkt de productgroep het vinden van vergelijkbare artikelen voor klanten en vormt het de basis voor filters op de website, waardoor klanten hun zoekopdrachten kunnen verfijnen. Hoe meer productspecificaties er bekend zijn van jouw artikel, hoe gerichter klanten kunnen zoeken. Hier staan producten die je kunt promoten en die altijd goed werken, denk bijvoorbeeld aan:

 1. Bureau's;
  De beste bureaus zijn ergonomisch ontworpen en bieden voldoende ruimte voor werk en opslag. Kijk bijvoorbeeld naar verstelbare hoogtes, stevige constructies en functionele ontwerpen. Perfect voor op je thuiskantoor.
 2. Televisies;
  De beste televisies hebben een uitstekende beeldkwaliteit, geavanceerde technologieën zoals OLED of QLED, en slimme functies zoals ingebouwde streamingapps. Merken zoals LG, Samsung en Sony staan bekend om hun hoogwaardige televisies.
 3. Tassen;
  De beste tassen zijn duurzaam, functioneel en stijlvol. Kies voor materialen van hoge kwaliteit, doordachte ontwerpen met voldoende opbergruimte en comfortabele draagopties. Populaire merken zijn onder andere Herschel, Fjällräven en Eastpak.
 4. Schoenen;
  De beste schoenen bieden comfort, ondersteuning en duurzaamheid. Zoek naar schoenen van hoogwaardige materialen, met goede demping en een pasvorm die bij jouw voeten past. Merken zoals Nike, Adidas en Clarks zijn bekend om hun kwaliteitsschoenen.
 5. Kleren;
  De beste kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, hebben een goede pasvorm en zijn tijdloos of volgen de laatste modetrends. Kies voor kwaliteitsmerken die bekend staan om hun vakmanschap en stijl, zoals Levi's, Ralph Lauren en Zara.
 6. Gereedschap;
  De beste gereedschappen zijn duurzaam, betrouwbaar en geschikt voor de klus die je wilt klaren. Kies voor gereedschapsmerken met een goede reputatie voor kwaliteit en vakmanschap, zoals Bosch, Makita en Stanley.
 7. Telefoons;
  De beste telefoons bieden geavanceerde functies, een uitstekende camera, lange batterijduur en snelle prestaties. Overweeg populaire merken zoals Apple, Samsung en Google, en kies een model dat past bij jouw behoeften en budget.

Productfeeds gebruiken op website?

Wil je ook meer weten over hoe je kunt werken met productfeeds van bol.com, hoe je jouw blogpagina kunt omtoveren tot een verdienmodel, of heb je andere vragen rondom affiliate marketing? Ik help je graag.