Leadinfo gratis uitproberen voor op uw website

Installeer lead info gratis op uw website

Leadinfo is een B2B leadindicatie applicatie voor websites. Bedrijven gebruiken het om in contact te komen met websitebezoekers en potentiële klanten. Met leadinfo via uw website zorgt u voor een nieuwe mogelijkheid in klantbenadering voor het salesteam dat anno 2024 men wel van zakelijke websites verwacht. Wacht daarom niet langer en ga vandaag nog in gesprek met bezoekers op uw website.

Anonieme B2B websitebezoekers herkennen? Door het IP-adres van een bezoeker te koppelen aan de unieke database van LeadInfo, ontvangt u een overzicht van elke gebruiker, van waar ze werken tot hun gedrag op uw website. Ontdek de complete suite van mogelijkheden met LeadInfo wel 14 dagen lang helemaal gratis. Daarnaast is het ook GDPR compliant en ook zonder cookies te gebruiken.

Gratis LeadInfo demo aanvragen en ontdek alle mogelijkheden

Maak van je anonieme websitebezoekers klanten. Herken de bedrijven die uw website bezoeker. Met een overzichtelijk dashboard kunt u direct aan de slag of stuurt u het salesteam aan voor laaghangend fruit. Meld u aan en wij regelen de installatie geheel gratis en helpen je met een persoonlijke onboarding.

Meer B2B sales en online succes

Met deze leadgeneratie software zorgt u voor meer en betere leads dan ander tools. Ontdek waarom leadinfo de winnaar is voor zakelijk Nederland, maar ook wereldwijd. Met indrukwekkende datasets, B2B-intelligence en meer dan 15.000 actieve gebruikers.

Verkort de doorlooptijd voor sales

Werk slimmer met leadinfo en zorg dat je een helder overzicht ontvangt over alle kansen. Laat sales direct aan de slag gaan met de beste leads. Verhoog de gemiddelde orderwaarde of MMR vanuit je klanten.

Contact B2B met een reden

Laat automatische lead scores slim samen werken met uw salesteam. Door te kijken naar de totale tijd die op uw website wordt doorgebracht, kunt u bij snel een indicatie maken wat de beste leads zijn om op te volgen.
LeadInfo voorbeelden

Leadinfo dashboard voorbeeld applicatie
Leadinfo mogelijkheden & applicatie integratie

Ontdek alle mogelijkheden van lead info. Laat lead info gratis installeren op uw website, webshop, drupal, worpdres, shopify of lightspeed. Vraag vandaag nog om uw gratis demo of neem contact met ons op voor meer informatie of gratis installatie.