Webinnovatie, de Drupal specialist in uw regio

Webinnovatie maakt deel uit van de wereldwijde Drupal community en is lid van Drupal. Drupal is een open-source platform en wordt gedragen door een gedreven community van ontwikkelaars, gebruikers, designers en bedrijven.

Drupal is een zeer krachting content managment systeem (CMS)

Drupal behoort absoluut tot de top van open-source content management systemen wereldwijd. Het CMS is een gebruiksvriendelijk en krachtige content management platform voor het bouwen van bijna ieder soort website, van grote tot kleine, van trendy tot bescheiden, open tot zakelijke, en van eenvoudige tot complexe websites of eCommerce websites.

Waarom Drupal?

Succes van Drupal

Het succes van Drupal wordt niet alleen gekenmerkt door bedrijven, instellingen en organisaties die het ondersteunt, maar ook door haar gemeenschap die het project ondersteunt en zorgt dat Drupal meer is dan alleen software.

Drupal mijlpalen 2017:

  • Ten minste 190.000 professionele sites met Drupal 8, een stijging ten opzichte van 105.000 sites in januari 2016 (80% groei op jaarbasis).
  • Er zijjn 1.597 stabiele modules ontwikkeld voor Drupal 8, tegen 810 in januari 2016 (95% groei op jaarbasis).
  • Het aantal individuele Drupal code bijdragers is gestegen naar 7.240 individuele, een stijging van 28% ten opzichte van 2016.
  • Meer dan 889 organisaties hebben bijgedragen aan Drupal code, een stijging van 26% in vergelijking met 2016.
  • Er zijn meer dan 13 miljoen bezoekers gekomen naar de wesbsite Drupal.org in 2017.
  • Meer dan 76.374 uur is uitgevoerd in het testen en automatisch testen van Drupal.

Informatie aanvragen over Drupal

Als u een vraag heeft over het content management systeem van uw website, de mogelijkheden voor uw website in Drupal 7 / Drupal 8  of het upgraden Drupal 5 of Drupal 6. Maak dan eens kennis met Webinnovatie.

Ervaren, professioneel & vakkundig

Drupal

Meer weten over Webinnovatie, de Drupal specialist in uw regio?

Webinnovatie helpt vele bedrijven met online innovaties door heel Nederland maar ook uit de regio Ammerzoden, Culemborg, Den Bosch, Haaften, Tiel, Utrecht, Waardenburg, Zaltbommel. Dit doen we met handige en slimme online oplossingen voor start-ups, mkb'ers en (multi)nationals.

Wilt u weten wat Webinnovatie voor u kan betekenen in Drupal of Webshops. En wilt u weten waar uw kansen liggen voor online resultaat? Neem dan eens contact op met Feddo van der Molen.