Data Optimalisatie Specialist

Op zoek naar een data specialist dat uw online informatiestroom van statistieken, gegevens en data weer inzichtelijk maakt? Webinnovatie is gespecialiseerd in het samenbrengen van verschillende data, statistieken, tools en kanalen. Wij visualiseren dit in één overzichtelijk online dashboard. Hiermee heeft u altijd direct antwoord op u meest belangrijke KPI's en informatiebehoeften.

Bijsturen op basis van data, statistieken en resultaat

Hierdoor kunt u weer op basis van feiten een analyse maken en een mening vormen. Waardoor u weer vooruit kan met het uitbouwen of optimaliseren van uw website, webshop of webapplicatie. Het aanpakken van uw online marketing of het heroverwegen van uw huidige marketingstrategie. Maar ook het bijsturen van uw activiteiten of medewerkers aan de hand van de behaalde resultaten.

Ervaren, professioneel & vakkundig

Hotjar Heatmaps & Analytics
Google DataStudio

Meer weten over Data Optimalisatie Specialist?

Webinnovatie helpt vele bedrijven met online innovaties door heel Nederland maar ook uit de regio Den Bosch, Haaften, Utrecht, Waardenburg, Zaltbommel. Dit doen we met handige en slimme online oplossingen voor start-ups, mkb'ers en (multi)nationals.

Wilt u weten wat Webinnovatie voor u kan betekenen in Google Data Studio of Tag Management System / TMS. En wilt u weten waar uw kansen liggen voor online resultaat? Neem dan eens contact op met Feddo van der Molen.