Google Data Studio

Met Google Data Studio heeft u een 24/7 online data tool waarmee u al uw online marketing data kunt verbinden, visualiseren en presenteren.

Google Data Studio

De essentie van Google Data Studio is dat online marketing data toegankelijk en leesbaar moet zijn voor iedereen binnen een organisatie. Met meerdere data connectoren kunnen verschillende dashboards worden ontwikkelt op basis van verschillende soorten data. Deze dashboards kunnen eenvoudig gedeeld worden via een open-url of afgesloten-url (inloggen vereist).

Online rapportage van verschillende databronnen

Tijdens het ontwikkelen van de dashboards en rapporten is het mogelijk om verschillende data bronnen toe te voegen en deze te combineren. Een van de mogelijkheden is om bijvoorbeeld Google AdWords- en Google Analytics-data te combineren in één overzichtelijk rapport.

Naast Google Analytics en Google AdWords biedt Google Data Studio nog veel meer koppelingen aan, voor het ophalen van databronnen. Zo haalt u ook eenvoudig data uit YouTube, Google BigQuery, Google Sheets, Attribution 360, Google Cloud SQL en MySQL.

Data rapportage met een mooie visualisatie en grafics

Er is een heel scala van visuele mogelijkheden voor het presenteren van een rapportage. Naast de gebruikelijke vormgeving van grafieken, diagrammen, tellers en tabellen, zijn er ook geavanceerde functies en mooie grafics beschikbaar.

Een goed voorbeeld hiervan is om heatmaps te creëren op basis van de resultaten. Hiermee kunt u vooraf gedefinieerde variabele tegen de behaalde resultaten vergelijken. Hierdoor wordt het makkelijker om uitschieters binnen datastromen te identificeren en vervolgacties uit te zetten. Maar ook bent u vrij in het gebruik van kleuren, tekst, layout en nog veel meer.

Google Data Studio Google Data Studio Youtube Google Data Studio Landen Google Data Studio Inzichten Google Data Studio Youtube Conversies

Wilt u ook sturen op resultaat?

Webinnovatie zorgt ervoor dat u data weer inzichtelijk wordt en biedt ondersteuning in online rapportage services. Wij leveren een visueel opmaat gemaakte online rapportage met minimaal 10 KPI’s waarop u kunt sturen.

Overzichtelijk rapportage presentatie
U kunt wanneer u maar wilt online uw resultaten bekijken; snel, duidelijk en inzichtelijk. Hiermee beschikt u over alle handig dashboard met gegevens die nodig zijn om uw organisatie online goed te leiden of bij te sturen voor het bereiken van uw online doelen.

Prijs online rapportage
Omdat niet iedere organisatie hetzelfde is maken wij deze rapportage opmaat. Maar laten beginnen wat nodig is en data inzicht krijgen met antwoorden op de vragen die er toe doen. Maak snel een afspraak.