Hotjar – Heatmap visualisatie bezoekersgedrag

Ontdek de knelpunten van uw website bezoekers met Hotjar. Hotjar is een nieuwe en gemakkelijk manier waarmee u helder visueel inzicht heeft in uw website-, app- en mobile bezoekers.

Hotjar – Alles-in-één Analyse & Feedback

Bekijk met Hotjar hoe bezoekers nu echt navigeren, scannen, lezen en klikken door uw website, apps of mobile website. Verzamel deze feedback van gebruikersdata en converteer meer bezoekers tot conversies, bestellingen, leads en klanten.

Heatmap – Bezoekersdata visueel in kaart gebracht

Hotjar is een heatmaps systeem voor bezoekersdata, hiermee krijgt u snel, per website pagina, een goed beeld over wat uw verbeterpunten zijn. Ook biedt Hotjar de nodige tools waarmee u nog verder Hotjar en bezoeker data kunt optimaliseren, zoals conversie tunnels, formulier analytics, feedback / polls formulieren, online enquêtes en meer.

Hotjar implementeren

Wilt u Hotjar inzetten als ondersteuning of uitbreiding van uw online marketing en bent u op zoek naar een Hotjar specialist voor Hotjar WordPress of Hotjar Drupal implementatie? Neem dan contact op met Webinnovatie.

Hotjar functies en mogelijkheden

  • Heatmaps
  • Visitor Recordings
  • Conversion Funnels
  • Form Abandonment
  • Feedback Polls
  • Enquêtes
  • Recruit User Testers

Heatmaps

Website%20Heatmap

Begrijp en leer wat uw bezoekers willen, vertaal dit naar werkbare oplossingen en verbeteringen aan uw website. Ga aan slag met het visueel uitwerken van optimalisatie op basis van klik-, kijk- en scrollgedrag.

Visitor Recordings

Bezoekers%20Recording

Hiermee heeft u data inzicht dat op een visuele manier gedrag van uw bezoekers in kaart brengt. Dit is een eenvoudige manier om inzichten te verkrijgen in de sterke en zwakke onderdelen van uw website of mobile website.

Conversie funnels

Conversie%20Tunnel

Effectief analyseren doet u met het instellen van conversie funnels / conversie doelen. Een conversion funnel is het proces dat leidt tot een conversie en bestaat uit een serie van stappen die moeten worden gemaakt. Dit is bijvoorbeeld het aankoopproces in een webshop, het aanvraagproces bij een zakelijke website of een inschrijf/aanmeldproces.

Form Abandonment

Formulier%20Analyse%2C%20Verlatingen%2C%20Afhakers%2C%20Problemen

Dit is een tool waarmee bezoekers worden geanalyseerd op webpagina’s met formulieren. Er kan worden achterhaald hoe lang het duurt voordat het formulier wordt ingevuld, welke velden of bijvoorbeeld bij welk formulierveld, het formulier wordt verlaten.

Feedback Polls

Feedback%20%2F%20Poll%20Formulier

Ontvang feedback over uw website van website bezoekers op een zeer effectieve en laagdrempelige manier. Er wordt relevante feedback gegegeven door website bezoekers waarmee u direct aan de slag kan.

Enquêtes

Enquete%20formulier

Wilt u meer dan alleen feedback, dan kan er ook gewerkt worden met een survey. Dit is een enquête tool waarmee u bezoekers meer dan één vraag kunt stellen.

Recruit User Testers

Website%20Testers%20Functie

Met het rekruteren van gebruiker testers kunt u gemakkelijk bezoekers uit nodigen voor gebruikerstesten of ander soort feedback testen.

Waarom Hotjar gebruiken?

Er zijn genoeg “heatmap” aanbieders, waarom dan toch kiezen voor Hotjar? Omdat geen enkele aanbieder, voor een relatief lage prijs, een combinatie van een zeven analyse- en feedback tool op de markt heeft.

Website%20Heatmap%20en%20Analyse%20Tool

De gebruiksvriendelijkheid van Hotjar wordt door velen geprezen en het is toegankelijk voor iedereen. Op een visuele wijze ontvangt u relevante informatie en inzicht over het gedrag van uw website bezoekers. En kunt u, uw marketingteam of website ontwikkelaar direct aan de slag met het uitwerken van website verbeteringen.

Wat u moeten weten over Hotjar – Heatmap visualisatie bezoekersgedrag