Online marketing wat voor u organisatie

Webinnovatie

Doe de website check op techniek, zoekmachine optimalisatie en gebruikersgemak. Uit onderzoek van het magazine “De Zaak” in samenwerking met het "ING Economische Bureau" blijkt dat een meerderheid van de ondernemers tevreden zijn met de eigen website, maar dit veelal nog niet kunnen vertalen naar resultaat of hoe dit te meten. De ondervraagde zien ook nog wel de nodige verbeterpunten en weten dit ook, maar hebben geen idee waar of hoe dit aan te pakken

Webinnovatie helpt u graag verder en brengt de mogelijkheden in kaart. Inhoud, vindbaarheid en gebruikersgemak, dat zijn de drie speerpunten waarop wij uw website beoordelen.

Zelfstandig starten om uw website te verbeteren?

Inhoud verbeteren van uw website:

  1. Een eigen nieuwsbriefrubriek; maak een nieuwsbriefrubriek aan op uw website, waarop u regelmatig nieuwsberichten plaats over (nieuwe) diensten, producten of aanvullende informatie wat belangrijk kan zijn voor uw bezoekers en klanten.
  2. Versturen van een digitale nieuwsbrief; verstuurd u een nieuwsbrief? Waarom niet online plaatsen? Nieuwe bezoekers krijgen op deze manier een inzicht wat men kan verwachten bij het inschrijven van uw nieuwsbrief. Dit kan zich vertalen tot meer aanmelders voor uw nieuwsbrief omdat men ziet wat het inhoud.
  3. Het bijhouden van een blog; schrijf u makkelijk tekst en heeft u ook echt wat te vertellen? Dan is het koppelen van een blog aan uw website wat voor u en uw bezoekers. U kunt uzelf van uw persoonlijke kant laten zien, onze tip: hou het kort en bondig!

Vindbaarheid verbeteren van uw website:

  1. Optimaliseer de inhoud van de website; verbeter de vindbaarheid van uw webpagina’s voor de zoekmachines en zoekers. U verkrijgt een betere vindbaarheid en zoekmachine notering, doordat u relevant zoekpubliek bereikt en verkrijgt op uw website.
  2. Bezoekers op uw website; wat te doen met uw website bezoekers? Het is zaak om deze bezoeker te dienen naar hetgeen het nodig heeft. Dit wil zeggen vang uw bezoeker af op een webpagina dat een goede aansluiting heeft op de zoekopdracht. Hierna is het de kunst om de bezoeker te sturen naar het doel dat u voor ogen heeft met uw website.

Wat u moeten weten over Online marketing wat voor u organisatie

Meer weten over Online marketing wat voor u organisatie?

Webinnovatie helpt vele bedrijven met online innovaties door heel Nederland maar ook uit de regio Ammerzoden, Den Bosch. Dit doen we met handige en slimme online oplossingen voor start-ups, mkb'ers en (multi)nationals.

Wilt u weten wat Webinnovatie voor u kan betekenen in SEO of Online Marketing. En wilt u weten waar uw kansen liggen voor online resultaat? Neem dan eens contact op met Feddo van der Molen.