Wat is de beste verzendtijd voor een nieuwsbrief

Webinnovatie

Beste moment om een nieuwsbrief te verzenden

Beste nieuwsbrief verzendtijd voor een webshop / webwinkel?

Webwinkels zijn 24 uur per dag geopend. Online aankopen zijn over het algemeen tussen 18:45 en 22:00 uur het hoogst. Dit zou het moment zijn om de nieuwsbrief te versturen.

Beste nieuwsbrief verzendtijd aan bedrijven of voor b2b?

Voor nieuwsbrieven aan bedrijven is vooral de voormiddag belangrijk, men heeft dan meer tijd voor uw nieuwsbrief omdat de andere nieuwsbrieven van de vorige dag al zijn doorgenomen (veelal zijn deze ook nog eens vluchtig bekeken en verwijderd). Men heeft vaak in de voormiddag meer rust voor het doornemen van uw nieuwsbrief.

Beste nieuwsbrief verzendtijd?

In het algemeen geldt dat om erachter te komen wat het beste verzendtijdstip zou moeten zijn voor uw nieuwsbrief er maar één weg is, namelijk meten is weten. U zult zelf moeten ontdekken welk tijdstip het meest succesvol voor u is. Wees daarbij flexibel, want de beste tijdstippen verschillen vaak ook nog eens tussen de verschillende doelgroepen, inhoud of presentatie van de nieuwsbrief.

Experimenteer met verschillende tijdstippen en blijf variëren. Na enige tijd zult u ervaren wat het beste moment is voor uw e-mailmarketing campagne.

Wat u moeten weten over Wat is de beste verzendtijd voor een nieuwsbrief

Meer weten over Wat is de beste verzendtijd voor een nieuwsbrief?

Webinnovatie helpt vele bedrijven met online innovaties door heel Nederland maar ook uit de regio . Dit doen we met handige en slimme online oplossingen voor start-ups, mkb'ers en (multi)nationals.

Wilt u weten wat Webinnovatie voor u kan betekenen in E-mailmarketing of SharpSpring. En wilt u weten waar uw kansen liggen voor online resultaat? Neem dan eens contact op met Feddo van der Molen.