E-mailmarketing

Of u nu uw producten of diensten wilt verkopen, nieuws wilt delen of een verhaal vertellen, met een goede e-mailcampagne kunt u uw bericht overbrengen aan de personen die er voor u toe doen. Ontwikkel uw branding, maak uzelf bekend, creëer meer sales en start met e-mailmarketing.

Iedereen begint klein. Maar met de juiste middelen kunt u grote plannen uitvoeren. Webinnovatie is gespecialiseerd in de applicaties van MailChimp, Act-On & SharpSpring. Met deze applicaties kunt u e-mails versturen naar een e-mailadressenbestand, marketing automation inregelen, uw boodschap persoonlijk overbrengen en verbinden met uw relaties.

E-mailmarketing met krachtige functies

De functies van MailChimp zijn krachtig genoeg voor Fortune 500 bedrijven en heeft een prijsbepaling dat voor iedereen werkt. Webinnovatie kan u verder helpen met het opzetten en versturen van uw nieuwsbrief campagne, inregelen van slimme automation processen, ondersteunen bij het ontwikkelen van een e-mailadressenbestand lijst, creëren van uw e-mail nieuwsbrief template of inregelen van verificatieprocessen voor een verhoogde afleverratio.

E-mailmarketing%20Applicatie

Verzend betere e-mails

MailChimp is wereldwijd één van de grotere e-mail platformen. Miljoenen klanten, van kleine e-commerce winkels tot grote online retailers, gebruiken MailChimp om hun klanten te bereiken, het bedrijf onder de aandacht te brengen en omzet vanuit online te laten groeien.

Zet data om in resultaat

MailChimp integreert met alle belangrijke e-commerce providers, content management systemen en andere integratie tools (waaronder Zapier). Zodat u uw aankoopgegevens of bezoekersgedrag kunt gebruiken om gepersonaliseerde campagnes te verzenden en beter te begrijpen hoe uw marketing het gedrag beïnvloed van uw bezoekers of wat de customer journey is.

Meer dan alleen e-mailmarketing

U heeft meer dan één kanaal nodig om elk publiek te bereiken. Met onze geïntegreerde social media oplossingen kunt u nieuwe klanten vinden en verbinden. Integreer Facebook en LinkedIn aan uw e-mailmarketing strategie en campagnes.

Wat kan er beter?

Er is altijd ruimte om beter te zijn. Met de MailChimp-rapporten laten we u zien hoe goed u verbinding maakt met uw publiek, resultaat kunt behalen of sales kunt bewerkstelligen. U ontvangt tips voor verbeteringen, en u kunt overal inchecken met bij het mobiele dashboard van MailChimp.

Ervaren, professioneel & vakkundig

MailChimp
Act-On
SharpSpring Expert Nederland

Meer weten over E-mailmarketing?

Webinnovatie helpt vele bedrijven met online innovaties door heel Nederland maar ook uit de regio Culemborg, Den Bosch, Haaften, Waardenburg. Dit doen we met handige en slimme online oplossingen voor start-ups, mkb'ers en (multi)nationals.

Wilt u weten wat Webinnovatie voor u kan betekenen in E-mailmarketing of SharpSpring. En wilt u weten waar uw kansen liggen voor online resultaat? Neem dan eens contact op met Feddo van der Molen.