Domeinnamen & Hosting laten Regelen

Domeinnaam registreren

Bent u geïnteresseerd in het registreren van uw domeinnaam op uw eigen naam of bedrijfsnaam? Dat is mogelijk! Wij staan u bij in het selecteren van de meest geschikte domeinnaamprovider en maken een weloverwogen keuze betreffende het hostingpakket dat het beste aansluit bij de essentie van uw website. Of u nu kiest voor een eCommerce-website, een website met een Drupal CMS of Wordpress CMS, wij bieden onze hulp aan tegen een scherp tarief voor de configuratie van uw domeinnaam, DNS, MX en andere domeinnaamrecords. Daarnaast assisteren wij u ook bij de configuratie van het hostingpakket, zodat alles naadloos op elkaar is afgestemd.

Wilt u zelf alvast aan de slag met de beste wereldwijde hostingprovider voor Wordpress? Ons advies is Kinsta. U kunt hier alle functies bekijken of direct zelf beginnen door u vandaag nog aan te melden.

TIP: Registreer meerdere varianten van uw domeinnaam en voorkom dat iemand anders er straks met uw domeinnamen vandoor gaat, bijvoorbeeld: .nl, .be, .com of .eu.

Voordelen extra domeinnaam aanvragen

Een domeinnaam biedt u trouwens ook vele voordelen, zoals het creëren van een eigen online identiteit, het vergemakkelijken in de online aanwezigheid van uw bedrijfsnaam, handelsnaam of productnaam, professionele e-mailadressen o.b.v uw domeinnaam, een betere vindbaarheid in Google en het beschermen van online aanwezigheid t.b.v. concurrenten of domeinnaam kapers.

Waarom zelf uw domeinnaam registreren?

Voorkom problemen in domeinnaam eigenaarschap en profiteer van voordelige tarieven. Hostnet [affiliate link domeinnaam registratie] is sinds 1999 is actief als professionele aanbieder van domeinnamen voor Nederland, met in totaal meer dan 800.000 domeinnamen.

Domeinnaam verhuizen of overdragen

Wilt u uw domeinnaam overdragen, verhuizen of van rechtmatig eigenaarschap laten veranderen? Wij helpen u graag verder. Laat ons weten wat u wilt en wij nemen uw zorgen uit handen en regelen het complete proces.

DNS / IP Support

Heeft u dringend hulp nodig bij het configureren of instellen van uw DNS gegevens of het koppelen van uw domeinnaam aan uw nieuwe hostingomgeving? Wij kunnen u helpen.

Wat u moeten weten over Domeinnamen & Hosting laten Regelen

Meer weten over Domeinnamen & Hosting laten Regelen?

Webinnovatie helpt vele bedrijven met online innovaties door heel Nederland maar ook uit de regio Ammerzoden, Culemborg, Den Bosch, Haaften, Tiel, Utrecht. Dit doen we met handige en slimme online oplossingen voor start-ups, mkb'ers en (multi)nationals.

Wilt u weten wat Webinnovatie voor u kan betekenen in Website Beheer of Kinsta. En wilt u weten waar uw kansen liggen voor online resultaat? Neem dan eens contact op met Feddo van der Molen.