Hosting

Hostingpakket aanvragen

Voor het presenteren van uw website voor de buitenwereld heeft u een domeinnaam nodig met een hostingpakket. De hosting van uw website is compleet afhankelijk van de specificaties en vereisten dat uw online omgeving nodig heeft. Weet u niet zeker welk hostingpakket het beste is? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u met het kiezen van de juiste hosting.

Welke hostingpakket is het beste?

Voor een compacte website heeft u veelal voldoende aan een Basis of Pro hostingpakket. Wilt u het maximale eruit halen, dan kunt u beter gaan voor het Plus hostingpakket. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze hostingexperts; zij kunnen u nauwkeurig de verschillen uitleggen in heldere taal. Bovendien bieden wij tegen een scherp tarief ondersteuning bij migratie of het opzetten van de ideale configuratie.

Gewoon goede webhosting

Alle hostingpakketten hebben voldoende schijfruimte, dataverkeer, database(s), stabiele werkgeheugen en snelle CPU’s, een recente PHP-versie en wordt geleverd met aanvullende tooling zoals het instellen van spamfilters en het configureren van uw eigen mail.

Managed Hosting

VPS Hosting

Cloud Hosting

SSD Hosting

WordPress Hosting

Drupal Hosting

Joomla! Hosting

Magento Hosting

SSL certificaat aanvragen

Beveilig uw website en vraag een SSL certificaat aan. Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding (https) tussen de websitebezoeker en de website. Op deze manier worden alle gegevens veilig verstuurd (bijvoorbeeld klantinformatie, inloggegevens en online betalingen).

Meer weten over Hosting?

Webinnovatie helpt vele bedrijven met online innovaties door heel Nederland maar ook uit de regio Ammerzoden, Culemborg, Den Bosch, Haaften, Tiel, Utrecht, Waardenburg. Dit doen we met handige en slimme online oplossingen voor start-ups, mkb'ers en (multi)nationals.

Wilt u weten wat Webinnovatie voor u kan betekenen in Hosting of Kinsta. En wilt u weten waar uw kansen liggen voor online resultaat? Neem dan eens contact op met Feddo van der Molen.