SSL & Security

SSL certificaat aanvragen

Beveilig uw website en vraag een SSL certificaat aan. Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding (https) tussen de websitebezoeker en de website. Op deze manier worden alle gegevens veilig verstuurd (bijvoorbeeld klantinformatie, inloggegevens en online betalingen). Naast extra veiligheid en een betrouwbaardere uitstraling is er nog een belangrijk voordeel: Google heeft namelijk aangekondigd websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat hoger te gaan opnemen in de zoekresultaten (ten opzichte van websites die geen SSL certificaat hebben).

Wat is een SSL certificaat?

STANDAARD SSL CERTIFICAAT
Validatie zonder groene adresbalk, voor niet-publieke websites.
WILDCARD SSL CERTIFICAAT
Beveiligt alle websites onder één domeinnaam.
EV SSL CERTIFICAAT
Uitgebreide validatie én groene adresbalk, voor webshops, banken en commerciële websites.

Websites met een SSL certificaat worden gekenmerkt door een “slot icoon” (standaard SSL certificaat) dat naast het url adres wordt getoond in de browser. Of een groene balk in de browser (EV SSL certificaat). Heeft u een webshop of een andere (op transacties gerichte) website? Dan bent u volgens de wet bescherming persoonsgegevens zelfs verplicht om uw website met SSL te beveiligen.

Meer weten over SSL & Security?

Webinnovatie helpt vele bedrijven met online innovaties door heel Nederland maar ook uit de regio Ammerzoden, Culemborg, Den Bosch, Haaften, Tiel, Utrecht, Waardenburg. Dit doen we met handige en slimme online oplossingen voor start-ups, mkb'ers en (multi)nationals.

Wilt u weten wat Webinnovatie voor u kan betekenen in SSL of Hosting. En wilt u weten waar uw kansen liggen voor online resultaat? Neem dan eens contact op met Feddo van der Molen.