Fraude ontdekken bij Domeinnaamregistratie

Webinnovatie

Bereid uzelf voor op mogelijke fraude bij domeinnaamregistraties. Jaarlijks ontvangen wij verschillende meldingen over een bedrijf dat zich voordoet als SIDN en/of Domein Registratie Nederland. Als klant van Webinnovatie houden wij u hiervan op de hoogte. Indien u geen klant bent, nodigen wij u uit om u aan te melden voor onze nieuwsbrief, waarin u onder andere op de hoogte wordt gehouden van onze online marketingtrends, inzichten en updates over beveiliging. Maar ook helpen we u gratis bij dezelfde vraag, dus neem gerust eens contact met ons op.

Nepfactuur domeinnaamregistratie ontvangen? Dit is wat u kunt doen voor het ontdekken van Domeinnaam Fraude!

Het betreffende bedrijf tracht domeinnamen met verschillende extensies te verkopen aan houders van domeinnamen met de .nl-extensie. Hierbij wordt verwezen naar een website die lijkt op de SIDN-website. Wij benadrukken dat deze handeling niet afkomstig is van SIDN, dat als de registry van .nl-extensies fungeert. Bovendien verkoopt SIDN geen .nl-domeinnamen rechtstreeks aan bedrijven, organisaties of stichtingen, maar via registrars. Indien u toch overweegt een nieuwe domeinnaam aan te schaffen of een hostingpakket af te nemen, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Onze professionals staan klaar om u te assisteren bij vragen over de authenticiteit van facturen.

Indien u twijfelt aan de authenticiteit van uw domeinnaam- of hostingpakketfactuur, stuur ons dan gerust uw e-mail door. Wij zullen dit onmiddellijk voor u verifiëren en u daarover informeren.

Wat u moeten weten over Fraude ontdekken bij Domeinnaamregistratie

Meer weten over Fraude ontdekken bij Domeinnaamregistratie?

Webinnovatie helpt vele bedrijven met online innovaties door heel Nederland maar ook uit de regio Haaften, Tiel, Waardenburg, Zaltbommel. Dit doen we met handige en slimme online oplossingen voor start-ups, mkb'ers en (multi)nationals.

Wilt u weten wat Webinnovatie voor u kan betekenen in Hosting. En wilt u weten waar uw kansen liggen voor online resultaat? Neem dan eens contact op met Feddo van der Molen.