Fraude ontdekken bij domeinnaamregistratie

Webinnovatie

Wees voorbereid tegen fraude bij domeinnaamregistratie(s). Wij ontvangen jaarlijks diverse meldingen over een bedrijf dat zich uitgeeft als SIDN en/of Domein Registratie Nederland. Als klant van Webinnovatie wordt u hierover door ons op de hoogte gehouden. Indien u geen klant bent, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief en maak onder andere kennis met onze online marketing trends, insights en security nieuwsupdates.

Nepfactuur domeinnaamregistratie ontvangen?

Het bedrijf probeert domeinnamen met andere extensies te verkopen aan de domeinnaamhouder die de .nl-variant reeds in bezit heeft. Daarbij wordt verwezen naar een website die lijkt SIDN website. Wij willen benadrukken dat het hier niet gaat om een actie van SIDN. SIDN is de registry van .nl extensies. Ook verkoopt SIDN niet rechtstreeks .nl-domeinnamen aan bedrijven, organisaties of stichtingen, maar via registrars. Wilt u toch een nieuwe domeinnaam kopen, neem dan contact met ons op.

Wat u moeten weten over Fraude ontdekken bij domeinnaamregistratie

Meer weten over Fraude ontdekken bij domeinnaamregistratie?

Webinnovatie helpt vele bedrijven met online innovaties door heel Nederland maar ook uit de regio Haaften, Tiel, Tuil, Waardenburg, Zaltbommel. Dit doen we met handige en slimme online oplossingen voor start-ups, mkb'ers en (multi)nationals.

Wilt u weten wat Webinnovatie voor u kan betekenen in Hosting. En wilt u weten waar uw kansen liggen voor online resultaat? Neem dan eens contact op met Feddo van der Molen.