Blog

Facebook Messenger, WhatsApp of Live Chat?

Facebook Messenger, WhatsApp of Live Chat op je website? Slimme communicatie, online, overal en direct vanuit je website. Facebook of toch WhatsApp? Of waarom niet alles in één tool?

Lees meer ›

Welke categorien zijn het beste voor Bol?

Het is essentieel om de juiste productgroep te selecteren voor je artikelen om de juiste productspecificaties in te vullen en online weer te geven. Dit draagt niet alleen bij aan de vindbaarheid van je producten, maar ook aan een betere positionering in de winkel en het koppelen van relevante zoekwoorden.

Lees meer ›

Waarom bedrijven live chat gebruiken?

Veelal om verschillende redenen, maar primair is het doel vaak het verbeteren van de relatie en waardering tussen klant-, product-, service- en ervaring. Daarnaast is er ook de absolute meerwaarde in makkelijke contact voor meer online verkopen of aanvragen. Ga mee op ontdekkingsreis...

Lees meer ›

Webinnovatie Blog

Wij creëren waarde voor onze klanten met het samenbrengen van marketing, creativiteit, ervaring en technologie. Webinnovatie heeft alles in huis hebben om iedere uitdaging aan te gaan en om deze op de juiste wijze over te brengen naar uw publiek.

Inschrijven voor: Blog

Wilt u meer weten over onze kennis? Neem dan nu contact op met Feddo van der Molen of meld u aan voor meer informatie per e-mail.