WordPress Live Chat Plugin

LiveChat
Wordpress

Gebruik de WordPress Live Chat Plugin van LiveChat om snel en moeiteloos live chat ondersteuning toe te voegen aan jouw WordPress website. Hiermee zorg jij ervoor dat je onmiddellijk kan communiceren met je bezoekers en klanten in jouw website of webshop. Los elke vraag snel op en start het gesprek om betere online service te leveren aan je bezoekers.

Boost jouw omzet

Boost ook je omzet en leads

Verhoog makkelijk je omzet en bouw sterkere klantrelaties op met een deze volledig functionele WordPress live chat-plug-in van LiveChat. Om goed van start te gaan, meld je eerst aan bij LiveChat en daarna download de plugin of installeer het direct via Plugins in je WordPress backend of vanaf LiveChat.

Functierijke Live Chat plugin voor WordPress

LiveChat wordt geleverd met een uitgebreide reeks aan functies en mogelijkheden. Waaronder proactieve chatuitnodigingen waarmee agenten automatisch gepersonaliseerde berichten kunnen versturen. Activeer de uitnodigingen wanneer een bezoeker voldoet aan vooraf gedefinieerde criteria, bijv. het aantal bezochte pagina’s of de tijd die op de website is doorgebracht.

Functies van live chat

Maak je klantenservice efficiënter. Meerdere chatsessies tegelijkertijd, standaardantwoorden versturen op veelgestelde vragen, chats ‘taggen’ of bestanden sturen naar klanten via de chatwidget. Het kan met LiveChat.

LiveChat wordt geleverd met een ingebouwd ticketsysteem om 24/7 klantenondersteuning te bieden. Verzamel klanttickets met berichten die klanten achterlaten wanneer je ‘even’ niet online bent en beantwoord ze wanneer je weer online bent. Het ticketingsysteem werkt ook slim met het beheren en volgen van zaken die meer tijdrovend zijn om direct op te lossen via een live chat.

Live Chat voor WordPress website

Een van de belangrijkste dingen over de LiveChat plugin voor WordPress is dat het ontworpen is om te werken met elke WordPress website en editor. Bijvoorbeeld: Elementor Page Builder, Page Builder door SiteOrigin, WordPress Page Builder – Beaver Builder en natuurlijk het nieuwe WP Gutenberg Editor, om er maar een paar te noemen.

Live chat wordpress

Installatie hulp nodig?
Heb je toch persoonlijke ondersteuning nodig met installatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag goed op weg.

Bovendien werkt deze Live Chat WordPress plugin goed met elk WordPress thema of WordPress sjabloon voor jouw website, zonder dat er extra aanpassingen nodig zijn in je huidige thema.

WooCommerce & Webshop Live Chat Plugin

Wil jij communiceren met (potentiële nieuwe) klanten terwijl ze door je WordPress winkel website navigeren? LiveChat werkt samen met alle grote e-commerceplatforms, waaronder BigCommerce voor WordPress, WooCommerce en Ecwid Ecommerce Shopping Cart.

Webwinkel mogelijkheden met live chat

LiveChat synchroniseren met jouw favoriete apps

Van e-mailmarketing tot sociale media, LiveChat kan naadloos worden geïntegreerd met een reeks populaire apps en services van derden. Wat dacht je van Zendesk, Freshdesk, HubSpot CRM, Salesforce, Constant Contact, Mailchimp en sociale mediaplatforms zoals Facebook of Twitter. We kunnen live chat koppelen aan wel meer dan 170+ apps, waaronder ook Zapier.

Live chat integratie webwinkel

LiveChat voor WordPress

In het kort, waarom je live chat zou moeten koppelen aan jouw website:

  1. Het lost problemen van klanten ter plaatse op, doordat jij eenvoudig iedere vraag kunt tackelen. Online chatten is verreweg het snelste en eenvoudigste kanaal voor klantenondersteuning.
  2. Het verhoogt veelal de omzet en conversies. Vereenvoudig het koopproces door de vragen van je  klanten in real-time te beantwoorden.
  3. Het bied een gemakkelijke klantenondersteuning voor je bezoekers, een directe mogelijkheid hulp te bieden ‘agent’ en om help te vragen als ‘bezoeker’.
  4. Het zorgt ervoor dat jij de behoeften van je klanten beter kunt begrijpen, de gemiddelde bestelwaarde en verkoop kan verhogen of de feedback  analyseren voor eventuele veranderingen.

Start daarom met LiveChat en onderhoud goede relaties met je klanten, blijf je concurrenten een stap voor en haal meer resultaat uit je website. Zet live chat nu aan voor jouw WordPress website of webwinkel.

Contact

Stel je vraag, wij zitten voor je klaar. Neem contact met ons op over onze services en vraag gratis een live chat installatie aan voor jouw website. Wij ontzorgen je compleet. Vanaf ieder apparaat, altijd en overal.