LiveChat

Alle online gesprekken in één App

Start eenvoudig met LiveChat en binnen 5-minuten op jouw website. Alle chatgesprekken, vanaf ieder kanaal, op één locatie en voor elk apparaat. Slim, efficiënt en succesvol communiceren met jouw publiek voor online resultaat dat telt!

Lees meer ›

LiveChat

LiveChat is een online klantenservice applicatie voor websites. Bedrijven gebruiken het om online in contact te komen met websitebezoekers en potentiële klanten. Laten we daarom meteen ter zake komen. Live chatten is tegenwoordig een zeer populair hulpmiddel om duidelijke en directe communicatie met uw bedrijf of klantenservice mogelijk te maken. Als uw bedrijf communiceert in B2B of B2C verwachten uw bezoekers hoogstwaarschijnlijk dat LiveChat beschikbaar is zodat men direct contact opnemen. Met live chatten via uw website zorgt u voor een nieuwe mogelijkheid in klantbenadering dat men wel van zakelijke websites verwacht. Wacht daarom niet te lang en kom ook in gesprek met bezoekers op uw website.

Lees meer ›

WordPress Live Chat Plugin

Gebruik de WordPress Live Chat Plugin van LiveChat om snel en moeiteloos live chat ondersteuning toe te voegen aan jouw WordPress website.

Lees meer ›

Waarom bedrijven live chat gebruiken?

Veelal om verschillende redenen, maar primair is het doel vaak het verbeteren van de relatie en waardering tussen klant-, product-, service- en ervaring. Daarnaast is er ook de absolute meerwaarde in makkelijke contact voor meer online verkopen of aanvragen. Ga mee op ontdekkingsreis...

Lees meer ›

Facebook Messenger, WhatsApp of Live Chat?

Facebook Messenger, WhatsApp of Live Chat op je website? Slimme communicatie, online, overal en direct vanuit je website. Facebook of toch WhatsApp? Of waarom niet alles in één tool?

Lees meer ›

Live Chat voor Bedrijven

De beste live chat oplossing voor bedrijven? Dat regelt Webinnovatie voor u! Laat u ontzorgen en wij regelen de rest, van installatie, advies en testing tot het gebruiken van live chat in de praktijk op uw website.

Lees meer ›

LiveChat verbinden met Jimdo

Voeg LiveChat toe aan uw Jimdo-website en begin het gesprek met uw website bezoekers via real-time online klantenondersteuning. Met een Jimdo-website kunt u gemakkelijk LiveChat koppelen en daardoor toevoegen aan uw website. Installeer zelf LiveChat gemakkelijk aan uw Jimdo website of laat u ontzorgen en wij regelen de complete LiveChat implementatie van A tot Z.

Lees meer ›

Live chat gratis uitproberen voor op uw website

Live chat toepassen op uw website? Begin met de gratis proefperiode van 60 dagen en sluit u aan bij 35000+ online bedrijven die al groeien met LiveChat. Live chat gratis uitproberen voor op uw website? Haal meer uit uw website, meer groei, meer leads, meer sales. Na de proefperiode selecteert u pakket dat het beste bij uw bedrijf past. Installeer LiveChat binnen 5-minuten op uw website. En lukt dit niet, dan helpen wij je gratis op weg met installatie van LiveChat op uw website.

Lees meer ›

Online Specialist in LiveChat

Webinnovatie, uw Partner in LiveChat. Wij creëren waarde voor onze klanten met het samensmelten van marketing, creativiteit, ervaring en technologie. Webinnovatie heeft alles in huis hebben om iedere uitdaging aan te gaan en om deze op de juiste wijze over te brengen naar uw publiek.

Webinnovatie & LiveChat inzetten voor uw succes?

Wilt u meer weten over LiveChat en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact op met Feddo van der Molen, specialist in LiveChat.