Loading page...

LiveChat

Live Chat voor Bedrijven

De beste live chat oplossing voor bedrijven? Met LiveChatinc heeft u een live chat oplossing waarmee u gemakkelijk contact legt met uw website bezoekers en klanten. Probeer het nu gratis. Lees meer ›

LiveChat Certified Specialist

Uw klanten zijn op u aan het wachten in uw website, wanneer gaat u ze verder helpen?

Wat is nu een betere manier om gemakkelijk contact te leggen met uw klanten, dan door middel van een korte babbel, met een chatgesprek via uw website. Het is veel sneller dan e-mailen en potentiële klanten zijn makkelijker te bereiken dan via de telefoon.

Lees meer ›

Features en applicaties

Ontdek alle mogelijkheden van LiveChat tijdens uw demoperiode of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van live chat, wij vertellen u er graag meer over.

Lees meer ›

Chat

Hoe kan live chat uw bedrijf helpen?

Klanten houden van live chat, waarom? Vanwege het snel contact leggen, gebruikersgemak en om snel kennis te maken met een geweldige ervaring in klantenservice. En dat is nog niet alles! Livechat stelt uw bezoekers in staan om gemakkelijk en laagdrempelig een vraag te stellen, wat elk moment de kans verhoogt dat uw klant producten koopt.

Lees meer ›

LiveChat Korting

Extra korting bij LiveChat

Wilt u starten met LiveChat en bent u op zoek naar een kortingscode voor LiveChat? Laat u dan begeleiden tijdens het installatieproces door Webinnovatie en u ontvangt éénmalig 10% korting. De korting wordt automatisch verrekend bij de eerste betaling aan LiveChat. Zodra u bent aangemeld hoeft u slechts de vervolgacties op te pakken en kunt u snel het gesprek starten met uw websitebezoekers.

Lees meer ›

Online Specialist in LiveChat

Webinnovatie, uw Partner in LiveChat. Wij creëren waarde voor onze klanten met het samensmelten van marketing, creativiteit, ervaring en technologie. Webinnovatie heeft alles in huis hebben om iedere uitdaging aan te gaan en om deze op de juiste wijze over te brengen naar uw publiek.

Webinnovatie & LiveChat inzetten voor uw succes?

Wilt u meer weten over LiveChat en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact op met Feddo van der Molen, specialist in LiveChat.